Miss Magnifique!!

Tuesday, 23 April 2013

Testing

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh 
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



Aku try update blog dengan fon ni....
Kakakaka 
Jakun kan? 
Orang lain dah lama update blog dengan fon...
Aku baru terhegeh-hegeh nak try for the first time...
Omg! Loser! 
Phewwww. 

Yeay! Got a new phone... Alhamdulillah... thank you Allah... :D 

And thanks to my
two brothers yang hadiahkan fon ni for my birthday!

Alhamdulillah. .
Ya Allah tolong permudahkan jalan hidup ini... dan moga semua baik2 saja.. 





Zehan

17 comments:

reenapple said...

Cool! Dapat hadiah henpon baru. Huhuhu.

Aku pun tak pernah update dengan fon.. ehehehe.

reenapple said...

Cool! Dapat hadiah henpon baru. Huhuhu.

Aku pun tak pernah update dengan fon.. ehehehe.

Min! said...

ehemm.

Rara Nasiha said...

Kita tak pernah lagi update guna fon. Lagi loser. hahahahhaaa

Khai♥Rin : anies said...

Uiiiii ada bau kedai laaaaa :-)

yongpropaghandi said...

peewit, best le die.hehe

diana said...

NAK TENGOK FON BARU...:P

penaberkala said...

untunglah dapat hadiah telefon baru

tapi tak syok update blog guna hp, pernah try tapi tak rasa best macam guna laptop

si gadis said...

Happy Bufday :)

deno said...

wah best dpt update dgn phone.... :)

Amanina said...

tak pernah update guna fon lg

aku HaniAsyira said...

tak pernah update guna fon jugak.. kecik2 kot.. malas

Ayiesha Sani said...

wah..best la dah senang nk update blog..nk update kat fon,tp prblm kat email lak..sob2..

myebutterfly said...

Hai!...Best kan skang guna smart fon pon boleh update blog....jum follow meng'follow'...sharing is caring...;)

Nurlyla said...

uu.. smart phoneee.. hehe.. :)

AiSyA LiEzA said...

hehehhee.. saya un xpndai update blog ngn fon agi..hahahahha xD

kay_are said...

entri ko macam sedih tapi banyak lagi komen ko update entri gune fon.. hmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...