Miss Magnifique!!

Sunday, 19 May 2013

Zine Tanpa Nama Yang Sulung

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



zine tanpa nama yang first, ni cover dia,

 


comel tak?

hahaha.

semalam masa kat boco, sampai dua kali cetak. phew.
tu pun masih ada yang datang kat booth, tapi kecewa sebab tak dapat sebab dah habis. T___T

haih.
bukan korang je tak dapat, semua penulis dalam tu pun tak dapat lagi zine nya. sebab bagi korang beli dulu.
hahaha.

terus tenang dan sokong Tanpa Nama okay? :)



psst, kalau ada yang dah beli. meh lah buat review.. hehehe :p






xoxo,
zeze

8 comments:

diana said...

wah..laris tu..

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

anak ayah said...

ape nie?haha.

tp siryesly suka kt caption tuu~
"ada puisi ada catatan ada cerpen semua ada benda boleh baca,bero"
cool sunggoh!

curi masa blogging even ptg nie de payper.haha!

anak ayah said...

okeyh!sy dah tw daa skrg.ZINE.haha :D

usya baca jp td.hee.best oh!!kreatif lg gramatis word dlm tu.suka =')

Giorgio Izas said...

Dh lame giorgio xsinggah sini... tanpa nama?... another blog ke?

mark panggabean said...

Thank you for the interesting article and pictures. Hopefully be an inspiration for us all. Greetings from blog visits thus of http://dengandemikian.blogspot.com

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Haruno Hana 하나 said...

tak pernah beli zine lagi.. insya-Allah one day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...