Miss Magnifique!!

Friday, 21 June 2013

Here's To Never Growing Up - Avril Lavigne

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


here's to never growing up.
hewhewhew

i dont want to grow up.

kalau boleh nak stay jadi baby forever.
#eh

hahaha



one of my favourite song right now.

zehan/

13 comments:

the malay male said...

nak tak nak, kena grow up jugak :-)

diana said...

heheh..klau boleh..kan?

reenapple said...

Lagu feveret aku jugak. *high 5*

Mizz ErMa said...

lagu2 avril mmg best2 kan..hehe tapi yang nie sy belum dengar lg..hehe

mie said...

mee to...
ahhahahaa

iamHANIS said...

aaa dulu gila avril..zaman pakai kaset tuh..sgguh2 nyanyi lgu dia..ekeke

kyo_9 said...

cuak gak tengok make up pada mata Avril tu.. cam ancient Egyptian plak ;p

Azham Vsvc said...

tak pe...growing up pun best juga hehehehe!

Invisible Me said...

Macam minat saja.
Tapi Avril Lavigne memang best dari dulu.

نورعيم said...

jadi baby xde masalah kan. huu.

Sigaret Perisa Kafein said...

AKu lebih suka ketika dia masih 'liar'.


-AsaSiaga-

Maiizatul said...

tak best ar baby forever. boring. semua di atur.

si kiut lavender said...

hye baby..


eh,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...