Miss Magnifique!!

Thursday, 12 December 2013

Britney Spears - Perfume (new song from Britney Jean album)

Peh tetiba nak blogging pasal britney spears pulak dah. -___-'

Nope, aku bukan peminat britney spears.
Tapi selalu gak layan lagu dia.
Hakhakhak.

Mula-mula masa lagu perfume ni keluar dan aku baca lirik dia aku tak berkenan pun nak dengar ke apa. Sebab lirik dia macam tak ada kena mengena dengan aku.
(Yes, benda first aku kalau dengar lagu based on lirik yang aku baca dulu. tapi kalau aku memang suka penyanyi tu atau rentak dan melodi dia memang best aaaa tu lain cerita memang aku layan je)
So masa tu aku tak lah dengar lagu dia kat youtube kan.

Tapi pagi tadi tah cemana boleh terbaca video perfuma ni dah keluar.
Jadi, aku pi la saja tengok youtube lagu britnry spears ni.

Dannnnn. Aku sukaaaa suara diaaaaaa.
Yess. Suara dia husky dan dia guna suara yang memang suara dia.
Er.. maksud aku sebelum ni pun dia guna suara dia juga cuma tak sama kalau dia nyanyi live.

So lagu perfume ni, memanglah ada edit. Tapi suara dia bukan la suara yg macam korang dengar dekat lagu2 popular and dance dia macam opps I did again ke, I'm not a girl not yet a woman ke.

Tak kisahlah yang penting aku terjebak dengar lagu ni sebab suka suara dia dalam ni. K.


Astagaaaa..


Aku update pakai fon je ni. Tak dapat nak share video youtube. Pandai lah korang cari sendiri.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...