Miss Magnifique!!

Tuesday, 10 December 2013

Skinfood Black Egg Pore Serum Review






Aku beli serum ni tahun lepas. Dah habis dah pun pakainya bulan lepas. Ya tahan setahun sebab aku pakai waktu pagi je dan kadang2 kalau malas memang tak pakai pun. K.

Apa yang aku boleh cakap, serum ni light texture, non oily, and pakai dekat bahagian yang pore sahaja.

Result?
Em em.. adalah nampak sikitttt je perubahan tapi tak instant la. After 3 months i guess?

Tapi not really great. But still worth to try sebab packaging dia comelll. Hahaha.

Bau dia, just a mild scent. Tapi tak tau nak describe macam mana.

Repurchase: maybe nope (sebab better try lain?)

Rating: 3/5




P/s: gambar dari pakcik google.

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

iAmCekbolat said...

alalala comelnyaaa bentuk dia hahaha .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...