Miss Magnifique!!

Thursday, 6 March 2014

hi.. how are you?

Assalamualaikum Warahmatullahi wabarakatuh.



Hi.. how are you?
Hello... where's the goodbye?

Lappy masih rosak dan masih tak hantar ke kedai. Ada sesiapa boleh tolong baiki secara FOC? Lol. Kidding guys.

I am alive.
And still at my house.
And doing nothing except for makan and tidur.

Wow.. what an exciting life aku ada. Lol.

Susah juga nak update pakai hp ni rupanya.. tapi tak apa lah.. aku tau korang rindu aku. Lol perasantannya.

Korang buat apa?

I miss my miss m.
Lol.

Aku tak sakit dah. Sihat ni.
*nangis* k tipu mana ada nangis.

I have nightmares.
I have something that keep haunting me.

Ohmyy.. how I miss my mama right now.


Hasbi Rabbi.
Hasbi Rabbi.




xoxo,
Miss M

3 comments:

ejulz said...

Terbaek.. sy ni x pernah update guna hp.. hehe

alyrds said...

Saya boleh repair =) ... kalau software FOC dgn syarat hanto kat den =P ... kalau hardware rosak kene tanggung yek....

Best sebenarnya kalau nak update blog guna henpon ni. Anytime & anywhere can update!

Mr.Superman said...

sakit ke? syafakallah :)hpe skrg da sihat ye,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...