Miss Magnifique!!

Sunday, 9 March 2014

Review Etude House I Need You Royal Jelly Mask Sheet



Meh nak kongsi dengan korang mask best. Haha.
Etude House I Need You, Royal Jelly! Face Mask ni aku baru je pakai malam tadi..
And guess what, aku suka gila.

Okay just for some information..
Korang tau tak royal jelly ni ada banyak khasiat dia? Ada 134 khasiat termasuk lah ada vitamin, B1, B2, c, e, folic acid dan etc.
Dan royal jelly ni bagus untuk anti wrinkle, anti aging dan akan buat kulit lebih soft, smooth dan supple.



After aku pakai memang kulit rasa soft, smooth and supple.. and the most yang buat aku shock.. aku rasa kulit aku macam cerah sikit. Tak banyak la.. sikit je. Haha..

Aku beli ni pun masa etude house tengah buat sales and promotion. Lol. Aku kan suka beli barang masa sales. Tak adanya aku beli barang yang orang tak buat sales. Lol.

Harga sebenar dia rm6.90.

Takat ni selain daripada skinfood papaya yogurt mask.. ni antara mask favourite aku. And yea.. kalau aku pergi skinfood i will repurchase this.
Teehee.. :D


Miss M.
M stands for malas. Dah bye.

1 comment:

E'in said...

nak kena cube nie.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...