Miss Magnifique!!

Tuesday, 3 June 2014

Etude House I Need You Royal Jelly Mask Sheet

Oleh sebab keinginan nak update blog sangat membuak-buak tapi tak tau nak update apa. I updatela review. Luls. Jangan marah.
Dah namanya blog perempuan. :p



Just for some information, royal jelly is considered to be one of the world’s most nutrient-rich substances, packed with 134(!) nutrients like Vitamins B1, B2, B5, B6, C, E, and Folic Acid.
The amino acids in Royal Jelly also increases collagen production, maintaining the skin’s firmness, and also has anti-aging benefits, helps in eliminating pigmentation as well as wrinkles, and enhances your skin’s texture and smoothness.
(The information was copy paste)

Description:

Highly nutrional royal jelly restore skin health and soothe the skin after being damaged by pollution, debris and weather and help skin to maintain smoothness, softness and luminosity.


Aku copy paste dari blog omputih aku je. Yang khas untuk review.
Ha tak tau lettew. Tapi aku memang tak bak bagitau pun. Haha. :p


Okay okay start review

Ha, ni antara one if my favourite mask. Bau dia memang bau honey. Rasa nak makan. Haha.
After pakai, memang kulit rasa lembut je. And the best part nampak a bit of whitening effect. Tapi sementara waktu je la. Lol.


But still my favourite mask. Suka suka suka.

Korang boleh lah try. Jamin korang mesti suka punya. Hehehe.

Rating: 5/5
Repurchase: yes
Price: rm6.9

2 comments:

aniesa ahmad said...

holla ~~ mana boleh dapatkan produk nie ? hehe

akoo said...

akoo jarang-jarang je penah pakai mask. sebab malas nak beli n taktau nak pilih. satu lagi malas nak pakai sebenanye.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...