Miss Magnifique!!

Saturday, 13 September 2014

Food Hunting #1 Caffe Bene (part 1)

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



okay, aku nak start satu muka baru dalam blog ni. Atau satu label baru. It's food hunting!

haha..
ya, menggemukkan korang dan juga aku.


untuk entrt first bagi label ni. Meh lah aku bagi yang ringan-ringan je.
Aku share aku minum air je la dekat Cafe Bene.

Sedap!
Aku dengan my bestie.
caramel machiato and vanilla latte.

tryla. Tapi untuk Cafe Bene ni, ni baru part 1 okayyy..
Sebabbb.. hm.. :p


By the way, ni Cafe Bene dekat sunway yang lee kwang soo datang tu. Dekat dengan H&M kalau korang tak tau nak cari cemana. Haha.. sebab aku cari Cafe Bene ni pun lama gak berdasarkan tengok map floor.. sebab start dari O.. dan aku macam 'whatttttt?'
lol.





*jangan tanya harga sebab kalau aku tak letak tu, dah sah-sah aku tak ingat. Bye*





Xoxo,
Miss M?
Lol,
Zehan Ilyana

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...