Miss Magnifique!!

Sunday, 14 September 2014

Food Hunting #2 Coffea Coffee

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


Okay for the second entry untuk label Food Hunting ni.. hehe.. masih lagi simple.
It's more to dessertssss.

Me and my cousins lepaking sambil bersantai dekat Coffea Coffee.

And suggested by one of them untuk minum satu drink signature diorang, it's Peanut Butter.
Ha, ya, nama dia memang peanut butter je. And I was like 'whatt? Serious?'
Hahaha.

Dalam hati, karang dia bagi aku peanut butter yang sapu dengan roti tu acanerrr. Haha.

But no, Peanut Butter is a hot drink yang menjadi signature untuk Coffea Coffee.

And rasa dia memamg sedap. Tapi jangan minum masa dia dah sejuk, sebab rasa dia tak berapa sangat bila dah sejuk. Masa panas-panas sedap.



Tiramisu dia memang sedap gila kat Coffea Coffee ni. Memang sedaplah. Tak tau nak describe macam mana selain sedap. Masa makan tu rasa macam, ohmygod...heaven nya dessert ni. Rasa macam nak makan lagi dan lagi. Hahaha.

And then Red Velvet and Chocolate Muffin dia pun sedap. Memang sangat nice and best la untuk lepak and santai.

Air Caramel Cooliz (I don't know how to spell it right hahaha) with a shot of coffee memang sedap. My cousin order yang ni.

So, if chuolls pergi Coffea Coffee, jangan lupa order yang aku sebut ni.
Haha.


Okiedokie. Adios, amigo.



Xoxo,
Miss M?
Lol,
Zehan Ilyana

3 comments:

Ann Ishak said...

Coffee Coffee ni dekat mane?

Zehan Ilyana said...

Yang ni dekat ss15. Tapi dekat sunway pyramid pun ada juga.;)

Choki said...

Tmpt ni sgt laaaaa sesuai for coffee addicts mcm saya ni >___<"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...