Miss Magnifique!!

Saturday, 13 September 2014

Tasbeeh by Zehan Ilyana

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



Hi, korang apa khabar?
;')

Lama dah tak update blog and jenjalan kat blog korang.
haih. Tunggu wifi masuk and laptop okay ya. ;)


Lama menghilang, I started my own small business.
Making tasbeeh.
yeah.

bermulanya sebab tasbeeh aku putus. Then, aku tak tau nak beli kat mana tasbeeh yang cantik.. sebab semua tasbeeh aku beli masa aku ada kat Madinah dengan Mekah.
aku suka tasbih dari sana.. sebab cantik2. Nak berzikir pun rasa nyaman je. Hehe.

bermula la episod aku buat tasbih sendiri. Dan tasbih aku ni letak nama demgam charm sekali. So biar special sikit. Haha.

Aku start meniaga ni bulan april haritu.
entah la macam mana boleh nak meniaga. Bermula dengan suka2 dan try test the market sebab masa tu, mana ada orang malaysia yang buat lagi. Huhu.

kiranya, aku the first one la yang buat kat malaysia ni.

aku suka sebenarnya buat tasbih ni, sebab bagi aku it's not only about tasbeeh.
Aku happy tau, bila orang bagi feedback kata 'mak saya suka' 'ayah saya kata cantik'.
'Parents saya happy sangat dapat tasbih ni'


Allahu.
aku ni kan dah tak ada parents. Rasa macam happy gila bila dapat buat parents orang lain happy tau tak. Haha.
Sayu pun ada sebenarnya. :'D

Aku tak tau aku merepek apa ni.
tapi aku aktif kat instagram. Kalau korang rasa nak usha2 and tengok. Jengukla ig tasbeeh aku @tasbeehbyzehanilyana

nak usha aku tengok aku kat @zehanilyana
kakakakaka.
jangan nak usha sangat. Tumbuk kang.

:p

nah, aku bagi cuci mata tengok tasbih yang aku buat.











No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...