Miss Magnifique!!

Sunday, 21 December 2014

Nak Transportation Services?

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang




hi!
ha, rajin kan aku update bulan ni? 
mestilah. lama tak update blog. rindu wehhh. hahaha


okay sebenarnya aku nak cerita pasal transportation service kat korang ni.

kalau korang nak pindah rumah ke, pindah pejabat ke, memerlukan lori untuk apa-apa lah yang korang nak pindah, aku ada tau satu company yang based on Malaysia.

nama company tu On Lookers Services, jangan risau depa adalah syarikat yang dah register dengan SSM. so terjamin punya, bro. haha.

dekat link atas tu ada details dioran. korang trylah, kot-kot membantu korang kan. 

kadang-kadang bukan senang nak cari lori nak pindah-randah ni. aku tau sebab aku dah beratus kali pinjdah randah.

kalaulah aku tau masa pindah haritu ada syarikat ni, aku contact depa je. wuuuu.

aku harap aku pun dapat membantu korang yang memerlukan khidmat lori ni. :')


okay tu je skian dari aku yang dah tak misteri lagi. :p



xoxo,
miss M
i mean,
zehan. :p


2 comments:

Haruno Hana 하나 said...

boleh jadi masalah cam pada students yg nak kena pindah dari hostel ke rumah sewa :)

Dang Kahla said...

macam mana dari zehan jd M?ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...