Miss Magnifique!!

Friday, 10 October 2014

Food Hunting #3 What To Eat at Vivo?

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih




Korang pernah demgan restoran Vivo? Tak pernahhh?
ha rugi, bae. Rugi. Haha.


kat vivo ni paling sedap, volcanic chocolate dia.
kalau korang rasa sekali, confirm korang datang lagi. 
Tapi makanan kat sini quite exoensive ah. Ahkak tak mampu sangat noks.

harga volcanic chocolate ni rm15.90.
menangis kan?
kakaka.


tapi sedapla.
kalau aku ada duit lebih sikit, and memang teringin nak makan benda ni.. memang vibola aku tuju. 

Kalau makanan heavy/main course dia pun sedap.
macam lasagna, chicken parmigiana, segala jenis baked dia.

so far makanan kat sini tak mengecewakan.

tapi korang yang jenis bajet duit, memang menangis noks. Menangis setiap kali nak bayar.

hahaha.

tapi sedap.

Aku kalau kat sini makan volcanic chocolate atau lasagna dia.

yezza.. makanan menggemukkan diri.
pasal tu pergi gym pun tak kurus :p



xoxo,
Miss M.
eh,
Zehan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...